Política de privadesa

Introducció

A Nueva Restauración y Servicios Gerunda SL, sensibilitzats amb les necessitats dels usuaris d’Internet i conscients de la importància de la rigorosa privacitat de la informació personal que ens confien, incloem aquesta declaració de privacitat amb l’objecte del fet que siguis conscient de la política en el tractament de les dades personals que s’obtenen dels visitants i usuaris.

Com usuari, acceptes aquestes condicions pel sol fet de llegir, visualitzar o navegar en la web. Si no ho acceptes, has d’abandonar la web, sense fer ús d’ella ni del seu contingut, i sense accedir a les pàgines enllaçades.

Responsable del tractament de dades

El titular del lloc web i responsable del tractament de dades es Nueva Restauración y Servicios Gerunda SL, amb CIF B55335491, per contactar pots fer servir la direcció de correu electrònic reserves@restaurantdraps.com o correu postal a C/ Gènova 14-16 50007 Zaragoza.

Finalitats del tractament de dades

A la nostra web, existeixen apartats específics on pots anotar les teves dades per rebre informació sobre actualitzacions de la nostra web i d’alguns programes que es distribueixen. Nosaltres t’assegurem que la informació que ens facilitis serà gestionada de manera confidencial.

– Formulari de contacte: Mantenir contacte amb tu o altres accions requerides.
– Subscripció a butlletí: Enviar butlletins a la teva adreça de correu electrònic.
– Les dades s’emmagatzemaran mentre existeixi previsió del seu ús per a la fi per al qual van ser recollides.
– No es fan preses de decisions automatitzades amb les teves dades.
– La web pot utilitzar cookies, consulta la nostra política de cookies.

Legitimació

L’ús de les teves dades s’efectua perquè ens dones el teu consentiment per utilitzar les que ens proporciones en els formularis per un ús específic que s’indica en cadascun d’ells. Totes les teves dades només són necessàries per a usos concrets pels quals se’t sol·liciten, si no ho fas, aquests serveis no són possibles.

Destinataris de les seves dades

Existeix un compromís ferm per part nostre que les dades que proporcionis a Nueva Restauración y Servicios Gerunda SL, no seran venudes ni cedides a terceres persones sense el teu previ consentiment, per a cap concepte o circumstància, excepte consentiment exprés o obligació legal.

La nostra web conté enllaços cap a altres webs de tercers. Nueva Restauración y Servicios Gerunda SL no es fa responsable per les polítiques i pràctiques de privacitat d’aquestes altres webs.

Els seus drets

Tens dret a accedir a la informació que sobre la teva persona estigui emmagatzemada en les nostres bases de dades, rectificar-la en cas d’errada, suprimir-la, limitar-la oposar-te al seu tractament i retirar-ne el consentiment si aquest és el teu desig. Per fer-ho només has d’escriure un e-mail a l’adreça de correu electrònic: reserves@restaurantdraps.com don et respondrem a qualsevol consulta, comentari, aclariment que ens facis al respecte.

Per a més informació sobre temes relacionats, la web de referència de la Xarxa espanyola és l’Agencia de Protección de Datos, on tens dret a reclamar.